ZDROJ: SITA

1.októbra 2024 predstavil MUDr. Peter Kotlár na tlačovej konferencii Správu o výsledkoch preverovania pandémie COVID-19. Postupne a v zhode s odhaleniami svetových vedeckých autorít, kvapalinu, ktorú lekári vstrekovali do ľudí nazval “biologickou zbraňou”.

Podľa očakávania, opozícia správu skritizovala. Oni majú iné vedecké autority, ktoré tvrdia opak. Nikto nič iné ani nečakal, veď práve preto – a pre ten teror, ktorý nastolili v uplynulom volebnom období, sú dnes v opozícii. Zároveň sa zo strany médií opätovne spustila znevažujúca kampaň proti Petrovi Kotlárovi. Zdrojovými impulzmi, od ktorých sa média odrazili, boli oficiálne vyjadrenia Univerzitnej nemocnice v Bratislave (UNB), Spoločnosti všeobecných lekárov Slovenska, Slovenskej lekárskej komory, ale aj vedenie LF UK. Nie, nečudujeme sa takýmto reakciám na násilné udalosti minulých rokov, ktoré sa stále častejšie – a nielen u nás na Slovensku, začali nazývať aj pomenovaním „genocída“. 
U Petra Kotlára je potrebné vyzdvihnúť jeho občiansku statočnosť, odolnosť voči frustrácii, morálku i to, že v cieľoch neuhol, nerezignoval, nenechal sa znechutiť a pokračoval stále ďalej. Veľakrát dostal kritické vyjadrenie aj zo strany alternatívy. Ak aj sám na tlačovej konferencii čestne priznal, že ďalej sa dostať so svojimi právomocami nemohol, chceme aby vedel, že jeho vystúpenie je prelomové aj z iného dôvodu. Po prvýkrát zaznelo z pozície vládneho splnomocnenca to, že

odhalil existenciu „deep state“ na Slovensku

(kádre tieňovej neviditeľnej vládnucej moci). Aj keď sa podľa silného kriku médií zdá, že väčšina stojí proti nemu, minimálne bolo identifikované vedenie, ktoré tlačilo radových lekárov do týchto experimentov (trafená hus vždy zagága). Médiá sú jedným z neviditeľných nepriznaných „pilierov moci“, ktoré sa na zločinoch minulého obdobia proti vlastnému národu podieľali spoločne s lekármi, políciou, súdmi, politikmi (nie všetkými jedincami – a to platí pre všetky vymenované zložky), ako aj časťou obyvateľstva, u ktorého sa im podarilo vyvolať indukovanú psychopatiu a tí sa potom spolupodieľali na udržiavaní teroru udávaním svojich spoluobčanov (štátni zamestnanci na rôznych úradoch, ale aj bežní predavači či dokonca prehnane proaktívni zhysterizovaní chodci na uliciach).

Ak podľa Petra Kotlára plných 60% obyvateľstva napriek nátlaku a strate niektorých občianskych slobôd dokázalo vzdorovať injektáži predmetnej kvapaliny do svojich tiel, tak dnes vidiac, čo sa deje a dialo obetiam, ktoré takéto šťastie nemali (stačí si zaspomínať na hviezdy ČS pop-music, ktoré už nie sú medzi nami po spustení „vakcinačnej“ akcie), množstvo národa, ktoré stojí priamo za ním, je väčšie ako sa snažia médiá prezentovať, zjavne v strachu pred budúcim trestom.

Zhodou okolností v týchto dňoch podala demisiu ministerka zdravotníctva. Peter Pellegrini sa následne vyjadril, že on očakával, že demisiu podá iná ministerka. Predpokladáme, že myslel Denisu Sakovú (viď odpočet koaličného pôsobenia pred voľbami do EP od NO, časť Hospodársky pohľad).

Existencia deep state znamená, že politické strany sú menežované z pozadia tak, aby plnili úlohy zadávané ich objednávateľmi, či investormi politických strán. Výmena strán po voľbách pre národ neznamenala zlepšenie v prospech národa. Pripomíname, že relevantným hodnotením sily Petra Pellegriniho je prvé kolo prezidentských volieb, keď ľudia mali relatívne ešte na výber. Jemu dali hlas aj takí, čo chceli, aby sa rozhodlo už v prvom kole, pretože predpokladali, že p. Harabín nebude mať dostatok hlasov. Zúčastnilo sa ho 52% obyvateľstva a 37% hlasov zodpovedá reálnej váhe podpory prezidenta Petra Pellegriniho národom iba 19%.

ZDROJ: Infovolby.sk

Ak je pán prezident na pochybách, koho vymenovať za ministra zdravodníctva, tak pripomeňme, že národ si spravuje svoje veci priamo alebo prostredníctvom svojich zástupcov. Problém výberu pri partokracii sme si vysvetlili, Peter Kotlár sa ale volieb zúčastnil ako nezávislý kandidát vďaka možnosti kandidovať na kandidátnej listine strany SNS.

Ako nestranník stoji morálne vysoko nad ktorýmkoľvek iným zástupcom partokracie, pretože jeho si občania vybrali a zvolili priamo. Vyzývame prezidenta aby

vymenoval  MUDr. Petra Kotlára za ministra zdravotnictva.

Na rozdiel od bývalej ministerky je Peter Kotlár v tejto oblasti činný, čo preukázal už počas rokov covidového teroru a zároveň je vzhľadom k svojmu vzdelaniu aj spôsobilý. Toto je voľba národa,  – a takto dopadli voľby, od ktorých si nadpolovičná väčšina sľubovala vysporiadanie sa s minulým obdobím, pričom viac než 60% národa odolalo nátlaku a politike, v ktorej je Hlas-SD v tomto volebnom období zjavným pokračovateľom!


0 Comments

Pridaj komentár

Avatar placeholder

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *